First Quiz – guessing closed

So, someone in the house is turning 1 tomorrow, can you believe it?  So this week’s quiz will be easy.  Tell me which one of the novels is the first one published by each bestselling author.  No need to put them in order – just tell me which one they published first.  10 points for each corrent answer.  You have until noon on Saturday to submit your answers as a comment.

Please play along with us.  For everyone who plays an extra $ goes to the winner and the everyone is entered for a special prize.  Just leave a comment with your guesses and don’t google the answers.

Rules & Leaderboard here.  Last week’s Book Jumble Quiz here.

1. Jane Austen

A.Pride & Prejudice  B.Sense & Sensibility  C.Mansfield Park

2. Agatha Christie

A.The Secret Adversary  B.The Murder of Roger Ackroyd  C.The Mysterious Affair at Styles

3. Danielle Steel

A.Going Home  B.The Promise  C.Palomino

4. Jackie Collins

A.The World is Full of Divorced Women  B.The World is Full of Married Men  C.Rock Star

5. Nora Roberts

A.Irish Thoroughbred  B.Hot Ice  C.Best Laid Plans

6. Debbie Macomber

A.Promise Me Forever  B.Hannah’s List  C.Starlight

7. Mary Higgins Clark

A.Aspire to the Heavens  B.The Cradle Will Fall  C.Weep No More, My Lady

8. Janet Evanovich/Steffie Hall

A.One for the Money  B.Smitten  C.Hero At Large

9. Isabel Allende

A.The House of Spirits  B.Eva Luna  C.Daughter of Fortune

10. Laura Lippman

A. Every Secret Thing  B.Baltimore Blues  C.Butcher’s Hill

27 thoughts on “First Quiz – guessing closed

  1. bermudaonion (Kathy) says:

    Oh wow, this is tough. These are all guesses, so don’t laugh!
    1. Pride and Prejudice
    2. The Secret Adversary
    3. Palomino
    4. The World is Full of Divorced Women
    5. Irish Thoroughbred
    6. Promise Me Forever
    7. The Cradle Will Fall
    8. I think this one’s a trick, so I’m going with Smitten
    9. Eva Luna
    10. Every Secret Thing

  2. Kay says:

    Happy Birthday to Gage!! Can’t believe it’s already been a year. OK, let’s see how I can do here:

    1. B
    2. C
    3. B
    4. B
    5. A
    6. C
    7. B
    8. C
    9. A
    10. B

    Whew! That was tough and there were very few that I knew for sure. I was always awful at guessing on multiple choice exams. I suspect my guessing here will be equally as bad! LOL

  3. Nise' says:

    Happy, Happy First Birthday to Gage!!!

    1. Sense and Sensibility
    2. The Mysterious Affair at Styles
    3. Going Home
    4. Rock Star
    5. Irish Thoroughbred
    6. Starlight
    7. Aspire to the Heavens
    8. Hero At Large
    9. The House of Spirits
    10. Baltimore Blues

  4. Stephanie D. says:

    Oooh, good one.

    1. Sense and Sensibility.
    2. The Murder of Roger Akroyd
    9. The House of Spirits

    I’m sure of none of these but it’s worth guessing!

  5. Jennifer Rayment says:

    You do the best quiz’s for us Library girls : )

    1 Sense and Sensibility
    2 The Mysterious Affair at Styles
    3 Going Home
    4 The World is Full of Married Men
    5 Irish Thouroghbred
    6 Starlight
    7 Aspire to the Heavens
    8 Smitten
    9 The House of Spirits
    10 Baltimore Blues

  6. holdenj says:

    Happy Birthday to Gage!

    1. Sense and Sensibility
    2. Mysterious Affair at Styles
    3. Palamino
    4.
    5. Hot Ice
    6.
    7.
    8. Hero at Large
    9. The House of Spirits
    10. Baltimore Blues

  7. Teddyree says:

    Can’t believe Gage is almost one, hope he has the most awesome day!!

    I only know a couple of these for sure but I’ll have a guess at some others 🙂

    1. Sense & Sensibility
    3. Going Home
    5. Irish Thoroughbred
    6. Starlight
    7. ? Aspire to the Heavens (just guessing lol)
    9. Eva Luna??

Leave a Reply to Anna (Diary of an Eccentric) Cancel reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s